Skip to content

Kronobiológia

A Kronobiológiai elemzés válaszokat adhat: életcél, önismeret, párkapcsolati elakadások, erősségek, gyengeségek, fejlődés...

pexels-fernando-cabral-3554374

Mi is az a kronobiológia?

A kronobiológia pszichogenetika fiatal tudomány. A módszer statisztikai analízisen alapul, és sok szakember (orvosok, pszichológusok, gyógyítók, tanárok, filozófusok és pszichoterapeuták) tapasztalatait sűríti magába. A kronobiológia szülőatyja Dr. Artur Vlagyimirovics Zsazskov pszichológus professzor és szülőanyja Dr. Szmirnova Tatjana Ivanovna. A kronobiológiai elemzés során feltárulhat előttünk a saját illetve a másik ember személyisége, karakterisztikája, jellemzői. A kronobiológia elemzés során képesek leszünk tisztábban látni, mélyebben és kifinomultabban megérteni saját magunkat és a kapcsolatainkat embertársainkkal.

Mire használható a módszer? Meghatározhatjuk az egyes emberek gyenge és erős pontjait. Felismerhetjük gyermekeink képességeit, ami segít a pályaválasztásban. Segít hosszú távon egy megbízható harmonikus párkapcsolat kialakításában. Megfigyelhetjük, hogy mekkora az egyes emberek teherbírása. Stressz esetén egyénre szabott módszert kapunk arra vonatkozóan, hogyan hozzuk ki magunkat a nehéz helyzetekből. Segít a konstruktív konfliktuskezelésben pl. a munkahelyen, vagy otthon.